Trainer Profile

image

Trainer Erwin

Mijn aandacht gaat vooral uit naar de training in de technische vaardigheden, daarnaast zeer zeker wordt gesproken op algemene conditie. Daarnaast heb ik een geweldige cardio- en fitnessafdeling waarbij het voor ieder mogelijk is om aan zijn of haar conditie te werken.

Als u langskomt dan kunnen wij u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van onze trainingen en onze abonnementen.

Een proefles is gratis.

U bent van harte welkom!

Aanmelden...

Erwin opinie

“Wil je graag met persoonlijke begeleiding fit worden? Zit je er aan te denken weer te gaan sporten? Lekker te trainen en weer energie te krijgen?”

Erwin van der Meulen

Personal Trainer

Fitness Education

Eigenaar van Xena Sports

Manager van wedstrijdsporters Muay Thai en Kickboksen. Promotor van wedstrijdevenementen..

Trainer / Coach / Begeleider in Muay Thai, Muay Boran, Kickboksen, Boksen, Cardio- Fitness, Crossfit, Bootcamp,Trailrunning..

Read FAQ

1. Wanneer mag je beginnen met het trainen van je spieren??
+
-
Trainer antwoord:

Je mag beginnen met spieren trainen wanneer je wilt. Wanneer je aan een sport doet waarbij jij je spieren moet gebruiken zullen die ook groter worden. Wanneer je alleen je spieren traint is dat bodybuilden.

2. Waarom Run & Yoga?
+
-
Trainer antwoord:

De combinatie van hardlopen en yoga geeft minder spierpijn, meer flexibiliteit en een betere ademhaling. Het gaat om meer rust in de dynamiek van het leven.

3. Ik ben zwaarlijvig kan ik op de bokszak trainen?
+
-
Trainer antwoord:

Ja, als je zwaarlijvig bent kan je gewoon op de bokszak trainen, ook als je en gewicht wil verliezen, is het zich moe maken op een bokszak een goede manier om op een korte tijd veel calorieën te verliezen.

Sponsors: