Personal Training

Training Details

  • Trainer: Erwin van der Meulen
  • Maandag - Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag - Zondag 09:00 - 14:00
  • Van Hallstraat 52. 1051 HH Amsterdam.
  • +31 (0)20 686 7944
  • info@xenasports.nl

Personal Coaching door Erwin van der Meulen

“Fit Worden Met Persoonlijke Begeleiding”

Wil je graag met persoonlijke begeleiding fit worden? Zit je er aan te denken weer te gaan sporten? Lekker te trainen en weer energie te krijgen? Dan is mijn Personal Training geschikt voor jou! Ik maak een leuk, gevarieerd programma op maat voor je en ik begeleid je 1-op-1 bij de training. Zo haal je het maximale uit jezelf, heb je een stok achter de deur en wordt het nooit saai..

Ik coach en train je naar een niveau waarover we van te voren afspraken gemaakt hebben. De trainingen kunnen heel gericht zijn, maar toch divers. Het zal nooit vervelen. Naast deze trainingen werk ik samen met Pradeep Goppel. Pradeep is een diëtist en kan je dus enorm begeleiden en adviseren. Samen kunnen we werken aan een gezonde lifestyle waarbij een unieke combinatie van training en clean eating gebruikt wordt. Een totaalaanpak werkt zeer motiverend en zal ook voor jou een eye-opener zijn.

Wat zijn de voordelen van personal training?

Je krijgt een uitdagend, gevarieerd programma met oefeningen. Elke training is weer anders en helemaal toegesneden op jouw mogelijkheden en doelen. Ik besteed mijn aandacht naast, conditie, kracht, snelheid en lenigheid, vooral aan techniek, je houding en je balans. Personal training is een belangrijke investering in jezelf. Je vraagt je misschien af of je niet beter zelf kunt trainen. De voordelen van Personal Training ten opzichte van zelf trainen of groepslessen zijn:

Je bereikt meer resultaat in kortere tijd omdat je een gevarieerd programma volgt dat precies op maat is gemaakt voor jouw doelen. Elke training is weer anders en ik zorg ervoor dat je steeds net dat stapje extra doet en zo vooruitgang boekt. Mensen die op eigen houtje trainen blijven vaak in dezelfde routines hangen en bereiken steeds minder resultaat omdat hun lichaam went aan de oefeningen.

Meer kans op succes en minder kans op verveling. Niet alleen vanwege de variatie en vaart in de training, maar ook omdat je een stok achter de deur hebt en een goede reden om naar de sportschool te komen….

Minder kans op blessures door aandacht voor de juiste houding en uitvoering van de training. In je eentje kun je jezelf nauwelijks corrigeren en is de kans dat je bijvoorbeeld je rug of knieën verkeerd belast heel groot.

De trainingen kunnen zijn Cardio- Fitness, Crossfit, Muay Thai / Kickboksen, Boksen, Boothcamp, Trailrunning

Aanmelden...

Sponsors: